Nieuws Antwerpen B&B Locks paraat in binnen- en buitenland

B&B Locks paraat in binnen- en buitenland

B&B Locks paraat in binnen- en buitenland

Broer en zus, Jack en Nathalie Boeckx op de beursstand in Essen

Broer en zus, Jack en Nathalie Boeckx op de beursstand in Essen

Deze week, van 27 tot en met 30 september, vindt het belangrijkste veiligheidsevent op wereldniveau in het Duitse Essen plaats. Enter the World of Security is de vakbeurs waar zo’n 950 aanbieders van alles wat met veiligheid en brandpreventie te maken heeft hun opwachting maken.

Een van de standhouders op deze security beurs is B&B LOCKS. Aangezien momenteel 40% van de omzet van B&B LOCKS door export gerealiseerd wordt en er nog groeipotentieel inzit, wil het familiebedrijf niet op deze vakbeurs ontbreken.

Jack en Nathalie Boeckx, broer en zus, runnen het bedrijf dat onlangs zijn kantoren en productie van Wijnegem naar een nieuw pand in Wommelgem overbracht. B&B LOCKS is gespecialiseerd in het ontwerpen en fabriceren van hoogwaardige elektrische sloten. Oorspronkelijk ontwikkeld voor veiligheidsdeuren in de banksector worden deze sloten nu geplaatst in tal van applicaties gaande van appartementen en scholen tot ambassades, psychiatrische centra en gevangenissen.

“De verhuis was noodzakelijk omwille van plaatsgebrek voor montage en stockage, maar we hadden ook nood aan een degelijke demo- en presentatieruimte. Wij maken nicheproducten die in speciale deuren terechtkomen. Het komt erop aan elke deur van het juiste slot te voorzien”, zegt Nathalie. “Zowel verdelers, deurenfabrikanten, installateurs, studiebureaus, architecten als de bouwheer ondersteunen we met keuzes voor duurzame oplossingen. We adviseren hen in onze demoruimte waar ze meteen ook de kwaliteit van onze producten kunnen testen. De juiste vergrendeling kan veel dagelijkse ongemakken voorkomen”, vult Jack aan.

B&B LOCKS legt focus op robuustheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid van sloten waarvan een hoge beveiliging of een zeer frequent gebruik gevraagd wordt. De sloten onderscheiden zich voornamelijk door een massieve constructie waarbij de vergrendelingsonderdelen worden gemonteerd op een solide basisplaat of volledig gegoten behuizing. Dit heeft een positieve invloed op de vrije beweging van de orderdelen. Eventuele herstelling voert het bedrijf ook uit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.