BCS HR Software neemt CVWarehouse over Inge Geerdens en Joep Eijkens.

BCS HR Software neemt Antwerpse sectorgenoot CVWarehouse over

CVWarehouse, het bedrijf van onderneemster Inge Geerdens dat software maakt om rekruteringsprocessen in goede banen te leiden, wordt overgenomen door haar Nederlandse sectorgenoot BCS HR Software (BCS). Met de overname breidt die laatste haar marktpositie verder uit in de Benelux.

BCS biedt kmo’s, grote bedrijven en non-profit organisaties een geïntegreerde totaaloplossing HR-software & Payroll. Sinds 1978 is BCS uitgegroeid tot één van de grootste en toonaangevende salarisverwerkers van Nederland en telt het meer dan 230 medewerkers. Sinds 2018 is Joep Eijkens CEO van het bedrijf.

CVWarehouse is een Applicant Tracking System dat het wervingsproces optimaliseert door met één klik vacatures te plaatsen op verschillende platformen. Het biedt een intuïtief beheer van vacaturelijsten en kandidaten. De applicatie helpt bedrijven bij het plannen van interviews, het genereren van rapporten en het optimaliseren van wervingsstrategieën. CVWarehouse werd opgericht in 2006 en is gevestigd in Antwerpen. De organisatie ondersteunt ruim 3.700 klanten in meer dan 20 landen. In onze regio zijn onder meer Cardoen, Kinepolis, Brussels Airlines en La Lorraine trouwe klanten, net als heel wat organisaties in de zorgsector, zoals ziekenhuisnetwerk ZNA, UZ Antwerpen en AZ Herentals.

CVWarehouse is de tweede overname in België, nadat eind vorig jaar epowerhr werd overgenomen. Voor BCS bevestigen deze overnames de ambitie om een toonaangevende leverancier van HR- en payrollsoftware te worden in Europa. De integratie stelt BCS in staat haar klanten beter te ondersteunen bij wervings- en selectieprocessen en versterkt haar internationale marktpositie. Ook biedt BCS diverse producten die aantrekkelijk zijn voor CVWarehouse-klanten, waaronder HR- en payroll software en oplossingen voor flexibele arbeidsvoorwaarden.

Er worden geen financiële details bekendgemaakt.