Nieuws Antwerpen BDO Business Runs scherpen sportiviteit aan (fotoreportage 10 Miles)

BDO Business Runs scherpen sportiviteit aan (fotoreportage 10 Miles)

BDO Business Runs scherpen sportiviteit aan (fotoreportage 10 Miles)

De Antwerp 10 Miles was voor de zoveelste keer een enorm succes. Duizenden enthousiastelingen legden alles even opzij en gingen er massaal tegenaan. Ook veel ondernemingen waren present. Veelal in groep. Ze hadden zich geëngageerd binnen de BDO Business Runs. Made in Antwerpen was mede-sponsor van de BDO Business Runs.

BDO Business Runs is een relatief jong concept dat bedrijven ertoe aanzet om zich bij bepaalde manifestaties in groep te schrijven en zo een sportieve competitie aan te gaan met andere ondernemingen. Ze kunnen dan samen met hun bedrijf een plaats veroveren in het bedrijvenklassement.

Voor en na afloop van de wedstrijd kunnen collega’s en zakenpartners elkaar informeel ontmoeten in de BDO Business Zones. Dat zijn exclusieve bedrijvendorpen waar bedrijven hun werknemers en cliënten ontvangen in een gezellige omgeving.

“BDO is een jong, dynamisch en gemotiveerd bedrijf, dat actief het principe van een gezonde geest in een gezond lichaam en dus ook in een gezonde onderneming promoot”, zei ceo Hans Wilmots eerder tot Made in. “BDO heeft daarbij de ambitie om ook figuurlijk aan de gezondheid van de personeelsleden te werken. BDO begeleidt immers ondernemingen om gezond te blijven en fitter te worden voor de toekomst. Sportiviteit, groepsgeest en gezelligheid gaan daarbij hand in hand.”

BDO maakt als bedrijf deel uit van een internationaal netwerk en opereert in België vanuit zeven locaties. Daaronder Antwerpen. BDO doet aan interimmanagement en auditing, engageert zich in verzekeringen, is gespecialiseerd in bedrijfsfiscaliteit en geeft ook ondernemingsadvies.

Hierbij een fotoreportage van Joris Herregods waarin je allicht collega’s of vrienden herkent.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.