Nieuws Antwerpen Beachbar Strantwerpen opent opnieuw de deuren

Beachbar Strantwerpen opent opnieuw de deuren

Beachbar Strantwerpen opent opnieuw de deuren

ANTWERPEN – Strantwerpen, de iconische, eerste city beachbar op Linkeroever, opent opnieuw de deuren nu de hittegolf in het land is. Van aan de Jachthavenweg kan je een zomer lang uitkijken op de skyline van Antwerpen. De organisatie houdt uiteraard rekening met de geldende veiligheidsvoorschriften.

Strantwerpen is vanaf nu open tot het einde van de zomer. Je kan op Linkeroever genieten van de elegante strandbedjes aan de rand van de Schelde met zicht op de skyline van Antwerpen.

Zowel overdag als ‘s avonds is er een uitgebreide kaart voor een lichte maaltijd. Dat kan vanop je strandbedje of om uitgebreider te tafelen op het overdekt zomerterras.

Golden hour is op Strantwerpen extra speciaal, want vanop het dakterras kan je genieten van een unieke zonsondergang met zicht op de rechteroever van de stad. Vanaf 18u worden verschillende dj-sets en liveacts voorzien om de sunset boven Antwerpen extra te kleuren. Over enkele weken staan eveneens yoga-, pilates- en zumbalessen op het programma.

Vooraf online reserveren is aangewezen, maar niet verplicht.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.