Nieuws Antwerpen Beerens B2Cars optimaliseert platform voor tweedehandswagens

Beerens B2Cars optimaliseert platform voor tweedehandswagens

Beerens B2Cars optimaliseert platform voor tweedehandswagens

AARTSELAAR – Beerens B2Cars optimaliseert zijn online verkoopkanaal voor tweedehandswagens. “Om de klant van de toekomst tegemoet te komen, hebben wij de online beleving van de klant geoptimaliseerd en hebben we het mogelijk gemaakt om een volledig verkoopdossier online af te handelen zonder dat de consument één stap in onze showroom moet zetten”, vertelt coo Koen Van den Bergh.

Beerens is concessiehouder van Toyota, Nissan en Opel en heeft vestigingen in Antwerpen, Aartselaar, Wijnegem en Zaventem. Met B2Cars verdeelt Beerens uitsluitend tweedehandswagens.

Met een uitgebreide zoekfunctie kunnen klanten aan de hand van specificaties hun wagen vinden. De website heeft ook een 360° functie, waarmee potentiële klanten de wagen vanbinnen en vanbuiten kunnen bekijken.

“Door deze optimalisatie zal een groot deel van de klanten niet meer geneigd zijn om de showroom te bezoeken. Voor deze klanten is het mogelijk om hun volledig verkoopdossier online af te handelen en zij kunnen zelfs kiezen voor een levering aan huis. Daarbovenop is het ook mogelijk om online een verzekering te regelen, een financiering aan te vragen en een overnameprijs voor uw huidige wagen te ontvangen”, vertelt Van den Bergh.

Bij de lancering van de website biedt Beerens 30 dagen ruilrecht. “Voldoet de wagen na aflevering toch niet aan de verwachting van de klant dan heeft hij 30 dagen de tijd om deze in te ruilen tegen een andere wagen uit het ruime Beerens B2Cars assortiment”, besluit Van den Bergh.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.