Nieuws Antwerpen Beerens bouwt showroom van drie verdiepingen

Beerens bouwt showroom van drie verdiepingen

Beerens bouwt showroom van drie verdiepingen

beerensWie een auto wil kopen komt het makkelijkst aan zijn trekken langs de A12 in Antwerpen. De meeste automerken hebben er hun stek. De Beerens Groep is er ondertussen aan de renovatie toe van een bestaand gebouw naast zijn Nissan-vestiging en plant er een showroom met liefst drie verdiepingen voor zijn divisie B2 Cars. De divisie B2 Cars verhandelt tweedehandswagens.

De Beerens Groep laat van zich spreken. Enkele tijd terug stootte het bedrijf zijn VW-dealership af aan D’Ieteren. (Vandaag een very lucky deal…). De groep oriënteerde zich naar zijn twee andere merken, Nissan en Opel. De herstructurering werd voor een stuk ook uitgetekend in de richting van meer dienstverlening. Zo de leasing en het beheer van wagenparken, de internationale markt, Beerens Classic Division (de verkoop van oldtimers).

Het gaat de laatste maanden ook om de verdeling van tweedehandswagens in de divisie B2 Cars. De verkoop van occasies loopt vandaag kennelijk heel behoorlijk. Vandaar de optie om verder door te gaan in die richting. De bouw van een totaal vernieuwd complex langs de A12 zit mee in dat perspectief. In Aartselaar komt een showroom met liefst 700 verschillende modellen. Het gaat dan zowel om directiewagens, bijna nieuwe auto’s en gewone tweedehandsmodellen.

Het nieuwe complex gaat open medio 2016.

De Groep Beerens werd in 1994 opgericht door Erwin Beerens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.