Nieuws Antwerpen Beerens Group rondt herstructurering af

Beerens Group rondt herstructurering af

Beerens Group rondt herstructurering af

beerensDe beer zit terug waar hij thuis hoort. Op het dak van de Beerens Group. Het autobedrijf rond Erwin Beerens stootte enkele tijd terug zijn VW concessies af. De beer die op de vestiging aan Metropolis zat diende dan ook te verhuizen naar de garage Nissan Beerens Haven aan de Noorderlaan. Dat is onderhand gebeurd.

De Beerens Group moet het voortaan van de merken Nissan en Opel hebben. Vandaar ook de herschikking. De beer heeft die bewegingen als grote mascotte gevolgd en zit ondertussen weer trots op het dak van een van de eigen garages.

De Beerens Group oriënteert zich in toenemende mate naar de markt van de tweedehandswagens. Met alle grote merken als Mercedes of BMW. De groep runt ook verscheidene carrosseriebedrijven, een transportbedrijf (Belcar), een leasingmaatschappij Leasense), een internationale trader (Quadriga) en een handel in exclusieve oldtimers (Beerens Classic Division). “Wij gaan anderzijds ook voluit voor de e-commerce en de b2b-business” zegt Jeroen Schenck van het bedrijf.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.