Nieuws Antwerpen Beestig goed nieuws

Beestig goed nieuws

Beestig goed nieuws

De chimpansees in de Zoo Antwerpen kunnen voortaan in hun verblijf rekenen op gezellige warmte. Het Lummense Thermoco, dat de opdracht kreeg om een ‘aapvriendelijke’ verwarming te installeren, koos voor een klimaatwand van het Dilsense Climatrix. Hierdoor kunnen de chimpansees genieten van zuinige, veilige en gezellige stralingswarmte.

Deze oplossing is ecologisch omdat er minder hoge temperaturen nodig zijn dan bij vloerverwarming. Bovendien is ze ook veilig, want de apen komen niet rechtstreeks in contact met de verwarming omdat die achter de wand zit. Tenslotte is de knuffelwand ook comfortabel omdat die het hele lichaam verwarmt. Wij willen voorlopig nog niet aan de winter denken, maar de chimpansees kunnen er gerust in zijn dat ze geen koude zullen lijden.

En dan is er nog nieuws. Vanaf vrijdag 2 juni tot en met zondag 27 augustus van 11u tot 23u draait het indrukwekkende reuzenrad weer voor de ingang van de ZOO aan het Koningin Astridplein. Met maar liefst 42 gondels brengt The View on the ZOO je op een hoogte van 55 meter en is daarmee het grootste reizende reuzenrad in Europa.
Zo krijg je een andere kijk op het nieuwe Flamingoplein en de nieuwe Skywalk in de ZOO. Tijdens je (vlucht’ verneem je ook allerhande leuke weetjes over de ZOO.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.