Nieuws Antwerpen Bekijk de foto's van de nieuwjaarsreceptie belangrijkste businessclubs van Antwerpen

Bekijk de foto's van de nieuwjaarsreceptie belangrijkste businessclubs van Antwerpen

Bekijk de foto's van de nieuwjaarsreceptie belangrijkste businessclubs van Antwerpen

Zo’n 850 man woonde gisterenavond in de San Marco Village in Schelle een groots opgezette nieuwjaarsreceptie bij waarop nagenoeg de hele Antwerpse bedrijfswereld uitgenodigd was. De organisatie ging traditioneel uit van verscheidene regionale bedrijvenclubs die de handen in elkaar geslagen hadden. Het was als “Succesrijk Netwerken 2016” meteen een van de grootste netwerkevenementen uit de brede omgeving. De organisatie is overigens specifiek toegespitst op KMO’s en zelfstandigen.

Januari is traditioneel dé maand van de recepties en de nieuwjaarswensen. De A12 Business Club, BCFA (Belgian Corporate Finance Association), Antwerp Netwerkmeetings, De Nijverheidskring Deurne, KOBRA, Bewora, Link 26, de Nijverheidskring Hoboken, Handel en Industrie Wilrijk, BNI Antwerpen, HI Hoboken, het World Trade Center Antwerpen, het Zakelijk Netwerk Brasschaat, het Freelancenetwerk en San Marco Village zelf hadden daarom al hun leden en sympathisanten uitgenodigd om samen te toasten op een succesvol nieuw activiteitenjaar. Het was in Schelle dan ook zien en gezien worden. Liefst 850 man vonden elkaar na het officiële gedeelte rond een van de vele buffetten van San Marco Village.

Bij het naar huis gaan kreeg elke aanwezige drie exemplaren mee van het jaarboek “Succesrijk netwerken 2016 en … beter zaken doen”. Een nuttige attentie die dit jaar nog ongetwijfeld van pas kan komen. De organisatie was traditioneel in handen van initiatiefnemer Freddy Michiels.

Ook de redactie van uw website Made in Antwerpen was aanwezig. Onze fotograaf Joris Herregods schoot ijverig beelden. Hij zag allicht collega’s, zakenrelaties of vrienden die Uzelf niet gezien hebt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.