Nieuws Antwerpen Belgian Corporate Video Festival op 1 juni

Belgian Corporate Video Festival op 1 juni

Belgian Corporate Video Festival op 1 juni

Op 1 juni vindt het Belgian Corporate Video Festival 2017, een awardshow die de beste Belgische corporate videoproducties in de bloemetjes zet, voor de achttiende keer plaats. Het Festival dat georganiseerd wordt door AP Hogeschool en Kanaal Z is hét netwerkevenement bij uitstek voor audiovisuele communicatie.

Niet minder dan 600 deelnemers maken hun opwachting in Kinepolis Brussel, onder wie bedrijfsleiders, marketeers, communicatieprofessionals, vertegenwoordigers van productiehuizen en liefhebbers van corporate video.

Sinds 2000 organiseren laatstejaarsstudenten Public Relations het Belgian Corporate Video Festival. Wat begon als een kleinschalig evenement in een aula op de AP Hogeschool, groeide zes jaar geleden met de hulp van onder meer Kanaal Z uit tot het grootste corporate video-evenement van het land.

“Het organiseren van het Belgian Corporate Video Festival biedt ons als studenten de opportuniteit om te proeven van de professionele werkveld. Ook is het Festival een mooie netwerkopportuniteit voor de studenten en een mooie aanvulling op hun cv”, zegt Céline Fivez, verantwoordelijke Externe Relaties van het Belgian Corporate Video Festival 2017

De studenten verzorgen de hele organisatie van A tot Z. Ze sporen bedrijven aan om hun corporate video in te zenden en gebruiken sociale media als voornaamste communicatiemiddel om bezoekers naar het Festival te trekken. Dit jaar krijgen ze de steun van twee studenten van het Institut des Hautes Etudes des Communications Sociales (IHECS) uit Brussel die de Franstalige communicatie voor hun rekening nemen. Dit geeft alle studenten de opportuniteit de andere landstaal beter onder de knie te krijgen.

Voor bedrijven en organisaties is dit Festival een unieke gelegenheid om zich te laten inspireren en hun bedrijfscommunicatie naar een hoger niveau te tillen. Wie er op 1 juni nog wil bij zijn, moet zich reppen en contact nemen met het BCVF. Op de site en Facebookpagina vind je alle informatie.

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

DEME koopt vikingschip

De Antwerpse baggeraar en verlener van maritieme diensten DEME heeft een overeenkomst gesloten met de Noorse rederij Eidesvik voor de… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.