Nieuws Antwerpen Belgische athleisure wear gespot in Hollywood

Belgische athleisure wear gespot in Hollywood

Belgische athleisure wear gespot in Hollywood

nunu-activewearNunu Activewear is het Belgische prêt-à-porter sportlabel uit Kapellen dat staat voor vrouwelijke, elegante en stijlvolle sportkleding met een lichtjes urban, funky edge.

Met Nunu Activewear brengt Marie-Hélène Roevens die haar roepnaam ‘Noenoe’ aan haar bedrijf heeft gegeven, toffe dames leggings en sportswear voor zowel tijdens de workout sessies, ervoor en erna. Het populaire ‘Athleisure Wear’ concept – een samentrekking van de termen Athletics en Leisure – is dé nieuwste trend in Hollywood. Het is sportswear ideaal voor pilates, barre-class, crossfit, gym, hike en dance die bovendien perfect in de vrije tijd gedragen kan worden of na een yoga sessie of hike kan gecombineerd worden met een paar stiletto’s, een chique blouse en zonnebril voor een lunch. Topmodellen Gigi Hadid en Kendall Jenner werden onlangs gespot in het Belgische Nunu.

“Voortaan doen we aan gym-to-the-office”, zegt Marie-Hélène Roevens. “Twee jaar geleden was ik zelf op zoek naar hippe sportkleding waarmee ik naar de ochtendgym of yoga kon gaan en die ik na afloop ook nog kon dragen. Maar er was niets naar mijn zin op de markt. Ik ben op zoek gegaan naar fijne duurzame, biologische en gerecycleerde stoffen. En dan ben ik beginnen ontwerpen. Ik wou geen te felle kleuren en een snit die ronde vormen wat verhult.”

De collectie wordt door fabrikant Verachtert Group uit Geel vervaardigd in het atelier in Tunesië.
Sinds kort heeft Roevens de steun van een business partner die zorgt voor de noodzakelijke onderbouw en ondersteuning van haar start up.

De Athleisure Wear is momenteel te vinden in een aantal sportstudio’s, ook bij Dany-May en Graanmarkt 13. Voor de verdere uitbreiding van het aantal verkooppunten is het merk op zoek naar een sales agent of commercieel manager.

Nunu Activewear plant een nieuwe dameslijn in januari die zal worden voorgesteld in de Tranoï Paris precollectie waarvoor het merk is geselecteerd. In  juni 2017 volgt een eerste mannencollectie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.