Nieuws Antwerpen Bewakingsfirma FPS komt onder vleugels van Multi Masters Group

Bewakingsfirma FPS komt onder vleugels van Multi Masters Group

Bewakingsfirma FPS komt onder vleugels van Multi Masters Group

ANTWERPEN – De facilitaire dienstverlener Multi Masters Group heeft een meerderheidsparticipatie in Flanders Port Security (FPS) verworven. Het Antwerpse FPS is sinds de oprichting in 2007 uitgegroeid tot een vaste waarde in de beveiligingssector. Multi Masters Group breidt zo zijn diensten in de beveiligingssector uit.

Multi Masters Group, gegroeid uit het familiale schoonmaakbedrijf Cleaning Masters, zorgt naast schoonmaak in de breedste zin van het woord ook voor groenonderhoud, ongediertebestrijding, winterdiensten, las- en constructiewerken, outsourcing van technische profielen, technisch onderhoud van gebouwen en productielijnen, organisatie van evenementen en catering. Sinds drie jaar heeft de Antwerpse facilitaire dienstverlener met Recrewtment zelfs een eigen uitzendkantoor in de rangen.

Onder leiding van voorzitter Nicolas de Schutter breidde het dienstenaanbod van Multi Masters Group de laatste jaren flink uit. Nicolas de Schutter: “Een uitbreiding in de beveiligingssector stond al een tijdje op ons verlanglijstje. Na een grondige analyse zijn we tot de vaststelling gekomen dat wij heel wat gemeen hebben met FPS. Net als wij beschouwt FPS zijn klanten als partners en ligt de nadruk op kwaliteit. Een goede service is de hoofdbekommernis, met aandacht voor een grote flexibiliteit. En tot slot besteden zij net als wij veel aandacht aan digitalisering.”

FPS, vorig jaar goed voor een omzet van 10 miljoen euro, zorgt in de havens van Antwerpen, Zeebrugge, Oostende en Gent voor de bewaking van haventerminals, schepen en logistieke, industriële en (petro)chemische bedrijven. Voor de ongeveer 200 medewerkers die zowel op het land als op het water actief zijn, verandert er niets door deze overname.

Filip Pellens blijft aan het hoofd staan van FPS: “Dankzij de grote financiële en economische slagkracht van deze internationale groep zien wij dit als een uitgelezen kans om de groei van onze firma naar de toekomst toe te bestendigen en ons ook te wagen aan opportuniteiten buiten de havens.”

Multi Masters Group telt in heel België 3.000 medewerkers en realiseerde in 2017 een omzet van 150 miljoen euro.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.