Jobbeurs Malle Op de regionale jobbeurs in De Populier in Zandhoven vorig jaar konden werkzoekenden ineens genieten van een massage. Foto: kma

Bijna vijftig lokale bedrijven stellen hun vacatures voor op regionale jobbeurs

De gemeenten Malle, Zandhoven en Zoersel organiseren zaterdag 21 oktober opnieuw een regionale jobbeurs, in samenwerking met de VDAB en het Bedrijvenpark Malle. Ditmaal is het Provinciaal Vormingscentrum in Malle dé place to be voor werkzoekenden.

“In totaal tekenen 46 bedrijven uit verschillende sectoren present om hun vacatures voor te stellen”, zegt Dries Van Dyck (DBM), schepen voor lokale economie in Malle.

Het Provinciaal Vormingscentrum ligt aan de Smekenstraat 61 in Oostmalle. De jobbeurs is geopend van 13.30u tot 16.30u. Iedereen is welkom: schoolverlaters, werkzoekenden, mensen die overwegen van job te veranderen, hopelijk is er voor iedereen wat wils.

Esther (32) bezocht in 2021 de jobbeurs en had niet veel later een nieuwe job te pakken. “Ik werkte als sociaal assistent voor de Stad Antwerpen, maar na de coronacrisis viel het me zwaar om opnieuw te pendelen. Ik zocht een job dichter bij huis”, vertelt ze. “Op de jobbeurs vond ik een vacature voor een job op de sociale dienst van gemeente & OCMW Zoersel. Intussen werk ik daar halftijds als maatschappelijk assistent en halftijds als projectmedewerker bij het team gezondheid en samenleving."

Een overzicht van de deelnemende bedrijven en hun vacatures: www.malle.be/jobbeurs-voor-werkzoekenden.