Nieuws Antwerpen Biomechanische dieren bij Cronos Groep in Kontich

Biomechanische dieren bij Cronos Groep in Kontich

Biomechanische dieren bij Cronos Groep in Kontich

Cronos Groep liet zijn kantoorruimtes in Kontich onder handen nemen door het kunstenaarscollectief Treepack. Het bedrijf wou haar kantoorruimtes aantrekkelijker maken voor werknemers en bezoekers van het pand en koos daarom voor grote muurschilderingen. Treepack werkte voor dit project samen met drie kunstenaars.

Treepack is een kunstenaarscollectief gespecialiseerd in muurschilderingen en street art-projecten. Ze coördineren kunstprojecten en werken concepten op maat uit. Hun missie is om de beleving in publieke ruimtes te veranderen, waaronder ook kantoorruimtes. Cronos Groep deed daarom beroep op de expertise van het kunstenaarscollectief en liet haar kantoorruimtes in een nieuw jasje steken.

Treepack werkte voor dit project samen met kunstenaars Simon Mannaerts, Ems Verhaert en Lobster Robin. Ze gingen aan de slag rond het thema ‘diversiti’ en ontwierpen grote muurschilderingen. Zo vormen onder andere twee biomechanische reigers nu een eyecatcher in het kantoor.

Reageer op dit bericht

Onderneming

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.