Nieuws Antwerpen Black Friday wordt bij AMS Digital Printing Pink Friday

Black Friday wordt bij AMS Digital Printing Pink Friday

AMS Digital schenkt tien procent van haar dagomzet aan Think Pink

Black Friday wordt bij AMS Digital Printing Pink Friday

Black Friday komt eraan en traditioneel kan de consument dan rekenen op fikse kortingen. Ook het Antwerpse AMS Digital Printing pakt uit met een speciale actie. Zij zullen 10% van hun dagomzet van 26 november schenken aan Think Pink.

Think Pink is een organisatie die zich inzet voor mensen die getroffen worden door borstkanker. Zaakvoerder van AMS Digital Printing Ary Maes verloor in volle coronacrisis zijn moeder aan de ziekte en besloot daarom deze actie op poten te zetten. “Elk jaar zal ik deze actie herhalen en er mijn missie van maken om zij die echt het verschil kunnen maken, mee op de kar te krijgen. Het feit dat Payconiq ons voor was met dit initiatief stemt me gelukkig en bevestigt dat emotie de juiste drijfveer is om een bedrijf te runnen.”

Concreet zal AMS 10% van de dagomzet van 26 november schenken aan de organisatie. Heidi Vansevenant, CEO Think Pink reageert enthousiast: “Het is een heel mooi en dapper gebaar om je mama te eren en een niet-gesubsidieerde borstkankerorganisatie te steunen. Enkel mede dankzij de steun van velen kan Think Pink haar doelstellingen ook in 2022 verder zetten. Super bedankt uit naam van alle lotgenoten.”

Wil je met jouw onderneming ook iets doen voor Think Pink, dan kan je je aansluiten bij de campagne door je logo en website of actie te delen via deze info@amsdigital.be. Wil je graag gewoon een bijdrage storten dan kan dat via het rekeningnummer van Think Pink: BE57 0015 7587 5235.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.