Blienberg Advocaten bouwen op persoonlijke relaties

BEF-ADVOCAAT-GERECHTSHOF-GRONINGEN-TOGAMooie naam: Blienberg Advocaten. Magda Lauwers richtte samen met enkele collega's in Antwerpen een advocatenkantoor op dat vooral een persoonlijke touch in de relatie met de klanten wil leggen. Blienberg is de naam van een wijk in de buurt van het Vlinderpaleis die de laatste jaren in onbruik was geraakt.

Magda Lauwers heeft 22 jaar ervaring aan de balie bijeengewerkt en vond dit het moment om haar persoonlijke ervaringen om te zetten in een eigen kantoor. Het gaat er haar vooral om dat de klanten zich persoonlijk geadviseerd voelen door de advokaten. In haar visie doen de mensen nog te vaak een beroep op een advocaat wanneer het niet meer anders kan.

Blienberg Advocaten telt naast Magda Lauwers ook Karim Fawzi, Matthias Leys en Brandon Saeyvoet als collega's. Als ploeg zijn ze gespecialiseerd in alle aspecten van het handels– en burgerlijk recht waaronder vennootschapsrecht, contractenrecht, huurrecht, de overname van een handelsfonds, problemen met een aannemer of personeelsproblemen.

Magda Lauwers in een gesprek met de redactie van de website KMO-insider: “Wij staan zeer dicht bij onze cliënten en adviseren op een efficiënte en transparante manier. Onze cliënten mogen ook niet het gevoel krijgen dat we bij een eenvoudige vraag het hele dossier naar ons willen toetrekken. We staan als het ware permanent in verbinding met onze cliënten. Heeft u een vraag rond een contract dat u wil opstellen, over een brief die u ontvangen hebt van de BTW-administratie, van de RSZ, van een ontevreden klant,… of heeft u nood aan advies omdat u iemand wil ontslaan of wil aanwerven? Dan kan een telefoontje, een mail, een kort advies of een korte opzoeking vaak reeds volstaan. Een cliënt goed en degelijk adviseren kan ook op een minder formele manier.”