Nieuws Antwerpen Blue Moon opent Brussels kantoor

Blue Moon opent Brussels kantoor

Blue Moon opent Brussels kantoor

AARTSELAAR – Na zich de afgelopen jaren vooral op de Antwerpse eventmarkt te hebben gefocust, heeft Blue Moon uit Aartselaar een nieuw kantoor geopend in Brussel. Met Blue Moon Brussels wil de specialist in de technische ondersteuning van corporate events nog dichter bij de klanten zitten.

Blue Moon Brussels is gevestigd in Pepibru, een zakencentrum voor de audiovisuele en creatieve sector in Anderlecht. “De oprichting van dit kantoor brengt Blue Moon dichter bij de klanten en garandeert zo een nog persoonlijkere aanpak”, zeggen zaakvoerder Gregory Buytaert en Mathieu D’Hondt. Ze geloven sterk in het nieuwe project.

Als specialist in de technische ondersteuning van corporate events, van kleine presentaties tot grote bedrijfsevenementen en congressen, besteedde Blue Moon de afgelopen jaren is veel aandacht aan kwaliteit, veiligheid, structuur en digitalisering.

“We werken alleen met A-merken, zodat de hoge kwaliteitsverwachtingen van de klant altijd worden ingelost. Onze efficiënte backoffice medewerkers en betrouwbare, meertalige AV-technici verzorgen uw evenement tot in de puntjes. Met deze service garanderen wij een zorgeloze follow-up, voor, tijdens en na het evenement”, aldus beide zaakvoerders.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.