Blue Brid

BlueBridge krijgt Antwerps etiket

OOSTKAMP - Het amper vier jaar oude BlueBridge - specialist in het begeleiden van overnames - krijgt nieuwe aandeelhouders. Concullega SDM neemt het West-Vlaamse bedrijf over en integreert het binnen zijn structuur. Het Antwerpse SDM is op zijn beurt een expert in het afronden van fusies en overnames. 

SDM Corporate Finance Group is het consultancy bedrijf dat in de jaren negentig in Antwerpen werd opgericht door Jan Verbrugge. Vandaag telt het kantoor om en bij de 30 medewerkers. Verbrugge zelf noemt zijn bedrijf graag het grootste onafhankelijke fusie- en overnamekantoor in Vlaanderen.

BlueBridge, dat zijn thuisbasis heeft in de campus O’Forty (Oostkamp), maakte op vier jaar tijd al een vliegende start en kan reeds prat gaan op een aantal bijzonder mooie referenties. Het kantoor wordt geleid door Jens en Dirk Vanden Bussche (zie foto), beiden met jarenlange ervaring in de sector. Sinds de oprichting in 2020 is BlueBridge inmiddels uitgegroeid tot een vaste waarde in het M&A- landschap met reeds verschillende succesvol afgeronde projecten. BlueBridge streeft ernaar steeds de verwachtingen van de klant op een discrete wijze te overtreffen.

SDM en BlueBridge tonen ambities. Ze willen samen de leidinggevende positie bereiken in West-Vlaanderen.Maar altijd als onafhankelijke spelers.