KLEIR. Kleir. x Jorssen

BMW-dealer Jorssen organiseert ‘Antwerps autosalon’ met streekproducten

AARTSELAAR, MERKSEM - Januari staat in het teken van het autosalon in Brussel, maar Jorssen heeft nu, samen met enkele partners, ook een Antwerpse versie georganiseerd waar bezoekers niet alleen auto's maar ook andere Antwerpse streekproducten kunnen kopen.

Ieder weekend van januari kunnen Antwerpenaren of andere gegadigden terecht in de vestigingen van Jorssen in Aartselaar en Merksem voor het Antwerpse autosalon. Naast het klassieke autosalon met de nodige saloncondities zullen ook enkele bekende Antwerpse merken hun streekproducten aanbieden. Het doet denken aan de traditionele markt op zaterdag op het Theaterplein in Antwerpen.

Antwerpse streekproducten

Dit jaar werkt Jorssen samen met onder meer kledingmerk Kleir, waarmee ze eerder dit jaar ook een kledingcollectie uitbracht. Ook Philip’s Biscuits, Elixer d’Anvers, Jean sur Mer, Kavus en de Antwerpse Brouw Compagnie, vooral bekend door haar seefbier, zullen hun merk vertegenwoordigen op het autosalon.

Ook Wafeltjes van ons Bomma en Kaasmuisje, bekend van de markt op het theaterplein zaterdag, zullen te vinden zijn in de vestigingen in Aartselaar en Merksem.