Nieuws Antwerpen Boomkwekerij uit Brecht breidt uit met nieuwe loods en serregebouw

Boomkwekerij uit Brecht breidt uit met nieuwe loods en serregebouw

Foto: rr

Boomkwekerij uit Brecht breidt uit met nieuwe loods en serregebouw

BRECHT – Boomkwekerij O-Trees uit Brecht breidt het bedrijfstrein uit met de bouw van een nieuwe loods voor machines en serregebouw voorzien van een rolbrug.

De serre is met zijn hoogte van 11 meter toch wel speciaal in de sector. Het nieuwe serregebouw dient voor het laden en lossen van vrachtwagens, het klaarmaken van bestellingen en voor het tijdelijk stockeren van bomen. De firma voorziet alles klaar te hebben tegen oktober. Dan begint voor de boomkwekerij de drukkere periode.

Peter Ooms plantte het eerste zaadje voor zijn bedrijf in 2005. Vandaag is het groenbedrijf 20 hectare groot en verzorgt de opkweek en verkoop van grote bloeiende heesters en bomen. De afmetingen variëren tussen twee meter en tien meter. Sommige zijn zelfs meer dan honderd jaar oud.

Bij O-Trees kan je onder meer terecht voor groenblijvers, door de natuur getekende karakterbomen, meerstammige heesters en strak gesnoeide vormen.

Meer info op www.o-trees.be

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.