Nieuws Antwerpen Bouw Center Merksem werd Probumat

Bouw Center Merksem werd Probumat

Bouw Center Merksem werd Probumat

probumatHet Bouw Center Merksem van  Yassine Akodad is omgedoopt tot Probumat. Probumat is een jonge en ambitieuze toeleverancier in bouwmaterialen, sanitair en elektro. De groothandel richt zich naar de professionele vakman. De firma ligt in de industriezone aan de Oostkaai in Merksem, vlakbij het Albertkanaal.

Recent kwam Bouw Center Merksem in het nieuws door de overeenkomst die gesloten werd met Betonfabriek Coeck uit Niel om de levering van de betonvoorraad zoals snelbouwstenen, balken en blokken niet langer per vrachtwagen maar per schip te laten gebeuren. Een trafiek die ondertussen volop loopt.

Het bedrijf blijft ondertusssen gaan voor expansie en heeft onlangs een vijfde magazijn in Merksem in gebruik genomen. “Wij  merken dat de renovatie van huizen en bedrijfs- en winkelpanden nog steeds sterk toeneemt. Zeker in de grootsteden. Daarbij wordt meestal niet één enkel facet gerenoveerd zoals bijvoorbeeld de badkamer of keuken, maar wordt het gebouw volledig ‘gestript’ en totaal vernieuwd met materialen die voldoen aan meest recente milieuverplichtingen en de zuinigste energienormen. Een ruime stock, snelle levering en totaal aanbod blijven daarom uitermate belangrijk in de bouwsector.” aldus zaakvoerder Yassine Akodad.

Bij de snelle groei van het bedrijf hoorde ook nieuwe naam.  Dat wordt dan Probumat wat staat voor “building materials voor professionals.”  De naam Bouw Center was te algemeen en Merksem te lokaal. Met de extra baseline geeft men aan dat Probumat zich vooral richt tot de professionele vakman. Bijna 80% van de klanten aannemers, loodgieters, dakdekkers en elektriciens komt ondertussen uit Groot Antwerpen, waardoor men de toekomst ruimer ziet dan de omgeving van Merksem. Dit met zicht op uitbreiding naar meerdere vestigingen.

 

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.