Nieuws Antwerpen Bouwbedrijf Van Gastel gaat onverminderd door

Bouwbedrijf Van Gastel gaat onverminderd door

Bouwbedrijf Van Gastel gaat onverminderd door

bouwtjeMet het overlijden van Stan Van Gastel verloor het Bouwbedrijf Van Gastel uit Schoten enkele tijd terug zijn echte icoon. Stan Van Gastel had het bedrijf van zijn grootvader uit 1894 groot gemaakt. Sinds enkele tijd zet de vierde generatie onder Jef en Luc Van Gastel de activiteiten onverminderd verder. Het bedrijf doet het daarbij uitstekend.

Bouwbedrijf Van Gastel is een van die vele Vlaamse familiebedrijven die met ontzettend veel engagement en trots uitgebouwd zijn tot gerespecteerde ondernemingen. De onderneming uit Schoten heeft mee de expansie van Antwerpen in het noorden van de provincie waar gemaakt. Zonder veel ophef, zonder veel hoogstandjes.

Het laatste gepubliceerde boekjaar geeft die continuïteit duidelijk aan. In 2014 werd een brutomarge van 1,07 miljoen euro gerealiseerd. Volgens de jaarrekening die onlangs gedeponeerd werd bij de Nationale Bank is dit nagenoeg evenveel als het jaar ervoor. Het bedrijfsresultaat kon daarbij flink verbeterd worden tot 74.910 euro.

Het Bouwbedrijf Van Gastel stelt aan de Sluizenstraat in Schoten zo’n 25 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.