Nieuws Bouwinnovatie bereikt klanten in woonkamer

Bouwinnovatie bereikt klanten in woonkamer

Bouwinnovatie bereikt klanten in woonkamer

Een bouwbeurs met meer dan 100’en standhouders en 1000’en klanten? Door de huidige pandemie en geldende veiligheidsmaatregelen ziet de toekomst voor zo’n fysieke beurs er niet rooskleurig uit. Bouwinnovatie, dé beurs voor bouwen en verbouwen, bouwde daarom aan een unieke oplossing. Als eerste digitale bouwbeurs gaat Bouwinnovatie volgend jaar uitzonderlijk online door.

Om met de deur in huis te vallen: Bouwinnovatie gaat door, weliswaar in een nieuw jasje. In 2021 opent het de deuren volledig digitaal. Geïnteresseerden moeten niet langer de baan op en bezoeken de beurs vanuit hun comfortabele en veilige bubbel thuis. Maar ook online blijft het persoonlijk contact met de standhouder belangrijk.

Digitale showroom

Om daarop in te spelen zorgde Bouwinnovatie ervoor dat handelaars en leveranciers hun winkel, stand of showroom volledig online ten toon kunnen stellen. Op maat gemaakt. Met alles erop en eraan.

Bezoekers komen net zoals op een fysieke beurs naar de standen, waar ze alle nodige informatie terugvinden: van flyers tot instructievideo’s en demo’s. Maar ook een persoonlijk gesprek met een deskundige van de winkel is mogelijk. Dankzij een livechat of een toonzaalverbinding maak je als standhouder nog steeds je vertrouwde klantenservice waar.

Meer visibiliteit en leads

Geïnteresseerde bezoekers laten aan het begin van hun bezoek steeds contactgegevens achter, zo kan je als standhouder steeds terugkoppelen na een geslaagde interactie. Daar voegt Bouwinnovatie nog een gigantische (online) marketingmachine aan toe. Zo wordt het succes van jouw stand op Bouwinnovatie gegarandeerd.

“Als toekomstgerichte leverancier of handelaar is het de investering meer dan waard”, klinkt het bij de organisatie. “Je vergroot niet alleen je visibiliteit, maar genereert ook belangrijke leads.”

De digitale editie van Bouwinnovatie gaat door van 15 januari tot 31 maart 2021 en van 1 oktober tot 15 november 2021.

Bouwinnovatie wordt in 2021 voor één keer de virtuele beurs voor interieur, renovatie en bouw.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.