Nieuws Antwerpen Brasschaatse Ge-fibo sluit aan bij Partners in Accountancy

Brasschaatse Ge-fibo sluit aan bij Partners in Accountancy

Brasschaatse Ge-fibo sluit aan bij Partners in Accountancy

Partners in Accountancy overstijgt de 500 medewerkers door haar strategische participatie in het Brasschaats boekhoudkantoor Ge-fibo. Ze wil op die manier haar aanwezigheid in Antwerpen versterken.

Ge-fibo werd in 2005 gesticht door Marc Geerts en wordt momenteel geleid door Dennis Geusens. Het kantoor staat klanten bij in hun boekhoudkundige, fiscale en financiële vraagstukken.

Dennis Geusens: “We zijn blij om ons partnership met Partners in Accountancy aan te kondigen, wat ons nog meer in staat zal stellen om de sterke technologische en juridische veranderingen in onze sector te trotseren, maar ook om onze diensten verder uit te bouwen, zowel intern maar ook naar de groep toe. Heel belangrijk hierbij is dat onze huidige waarden, visie, identiteit en eigenheid behouden blijven.”

Steven Brouckaert, ceo Partners in Accountancy, vult aan: “Met de participatie in het kantoor Ge-fibo verstreken we onze groep met een dynamische ploeg van digitale accountants. Dennis heeft de laatste jaren sterk ingezet op het aantrekken van goede medewerkers binnen een future proof kantoor. Een evolutie die wij met Partners in Accountancy zeker ondersteunen voor heden én toekomst.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.