Nieuws Antwerpen Brekky gaat ook ontbijtrepen met krekels aan huis leveren

Brekky gaat ook ontbijtrepen met krekels aan huis leveren

Brekky gaat ook ontbijtrepen met krekels aan huis leveren

Ontbijtservice Brekky, met als uitvalsbasis Antwerpen, gaat samenwerken met Kriket, een startup die op basis van krekels verschillende ontbijtproducten aanbiedt.

Bij Brekky kan je een ontbijt- of lunchpakket samenstellen. ’s Nachts brengen zij met hun bakfiets de pakketten naar de mensen thuis zodat ze in de ochtend klaarliggen in de brievenbus. “Wij zijn volop ons assortiment aan het diversifiëren en het duurzame verhaal van Kriket past helemaal bij het verhaal van Brekky”, vertelt Jordi Schellens, co-founder van Brekky.

De producten van Kriket bestaan voor een deel uit krekelmeel, samen met noten, pitten en haver en zijn ondertussen al in meer dan vijf landen verkrijgbaar. Vorig jaar steunde de Colruyt groep het Kriket verhaal al en nu gaan de ontbijtproducten ook lokaal in Antwerpen rondgebracht worden.

Sinds kort kan je dus bij jouw ontbijt van Brekky een Kriket ontbijtreep bestellen. “Maak je geen zorgen, je ziet geen pootjes of voelsprieten in onze producten”, lacht Anneleen van Meervenne, founder van Kriket.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.