Nieuws Antwerpen Brico Borsbeek steekt in nieuw jasje

Brico Borsbeek steekt in nieuw jasje

Brico Borsbeek steekt in nieuw jasje

BORSBEEK – Na enkele succesvolle heropeningen in Franstalig België, heropent nu Brico Borsbeek in een nieuw jasje. De vernieuwde Brico winkel in de De Robianostraat is een pak groter geworden en uitgebreid tot ruim 7.000 vierkante meter. De opening van het vernieuwde filiaal start met 4 dolle dagen, waarbij winkelgasten dankzij hun Brico-kaart 20 procent korting genieten op het hele assortiment.

Dankzij de recente renovatie profiteren klanten van Brico Borsbeek van enkele veranderingen die de winkel handiger en aantrekkelijker, maar ook een stuk ruimer in aanbod maken. De ruimte is uitgebreid met meer dan 1.250 vierkante meter overdekking, wat de totale oppervlakte op ruim 7.000 vierkante meter brengt. Voornamelijk het aanbod in de technische afdelingen, maar ook afdelingen zoals parket, hout en verf, is verdubbeld. Ook de afdeling decoratie bevat een nieuw concept met vloer- en wandbekleding, vensterdecoratie en verlichting.

Daarnaast is er nog een uitgebreidere dienstverlening met onder andere een sleutel- en nummerplatenmakelarij, maar ook zelfscanopties en de mogelijkheid om online te winkelen voor het gehele assortiment Brico Group-producten en deze thuis of in de winkel te laten bezorgen. Bestaande diensten, zoals het gratis versnijden van glas en hout, de verhuurdienst, bestellingen van wisselstukken en opleidingen in het Makers Atelier, blijven aanwezig.

Filiaalmanager Luc Brys: “We zijn blij dat we na deze uitdagende periode eindelijk de deuren mogen openzwieren en onze vertrouwde klanten kunnen ontvangen in de nieuwe winkel. We zijn benieuwd naar hun reacties en hebben met het hele team hard gewerkt om er iets moois van te maken.”

Brico is de grootste doe-het-zelf zaak van België met een netwerk van 130 Brico, 14 Brico City en 12 BricoPlanit winkels.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.