Nieuws Antwerpen Bring a Smile viert vijfde verjaardag

Bring a Smile viert vijfde verjaardag

Bring a Smile viert vijfde verjaardag

Team van Bring a Smile met hun milde schenkers

Team van Bring a Smile met hun milde schenkers

Bring a Smile vzw bestaat vijf jaar. Deze liefdadigheidsorganisatie organiseert meermaals per jaar een Bring a Smile-dag in ziekenhuizen en kindertehuizen en bezorgt de kindjes een onvergetelijke dag.
De twee vriendinnen Sophie Van den Bergh en Kim Van Oncen zetten zich samen met hun vrijwilligers belangeloos in voor zieke kinderen en kinderen die het moeilijk hebben. De organisatie ondersteunt ziekenhuizen en kindertehuizen met giften en materialen.
Bring a Smile werd opgericht in 2011 nadat het dochtertje van Sophie Van den Bergh, Juliette, in het ziekenhuis werd opgenomen met een diagnose van leukemie. Inmiddels is Juliette een gezonde kleuter, maar de twee dames van Bring a Smile gaan onvermoeibaar verder.

Vandaag werden de twee oprichters verrast met een heel bijzonder geschenk als blijk van waardering voor hun inzet van de vijf voorbije jaren. CEO Miel Horsten van wagenparkbeheerder ALD Automotive en CEO Bart Embrechts van bedrijvengroep Gumption overhandigden de sleutels van een Citroën Berlingo aan Sophie en Kim, een auto die hun werkverplaatsingen in de toekomst iets makkelijker zal maken.

ALD Automotive en Gumption uit Kontich bundelden de krachten en financierden de bestelwagen voor de liefdadigheidsinstelling.
Gumption steunt gedreven ondernemers bij de realisatie van hun droom door processen te verbeteren en nieuwe digitale technologie efficiënt in te zetten, bedrijven duurzaam te helpen groeien.
ALD Automotive is de branche van de Société Générale die actief is op de markt van de langetermijnverhuur en het beheer van wagenparken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.