Nieuws Antwerpen Britse lifecoach opent trainingscentrum in Antwerpen

Britse lifecoach opent trainingscentrum in Antwerpen

Britse lifecoach opent trainingscentrum in Antwerpen

ANTWERPEN – De Britse lifecoach Matt Hudson opent op 25 mei een nieuw trainingscentrum in Antwerpen. Hij wil er aan de hand van zijn iSwipe-methode mensen met een burn-out, prestatieangsten of fobieën behandelen.

Matt Hudson bekwaamde zich doorheen de jaren in coaching en therapie met het oog op gedragsverandering. Al zijn ervaring bracht hem ertoe een eigen behandelingsmethode te ontwikkelen. Met de iSwipe-methode slaagde hij erin mensen van dyslexie te helpen, maar deze therapievorm bleek ook effectief te zijn in de bestrijding van onder meer burn-outs, stress en allerhande angsten. Omdat hij ook ons land wil doen kennismaken met zijn succesvolle therapie, gaat op 25 mei een gloednieuw iSwipe-trainingscentrum open in Antwerpen.

Slechte ervaringen wegvegen

De kern van zijn methode ligt in wat men het bioveld noemt. Volgens Hudson is de sleutel die psychologische en zelfs fysiologische aandoeningen kan ontgrendelen daar te vinden. Het bioveld is de wetenschappelijke naam voor het veld van energie en informatie dat je lichaam omringt en binnendringt. Het wordt gevormd door alle ervaringen die je hebt opgedaan.

In het geval van negatieve ervaringen, spoort je brein je aan om soortgelijke situaties te vermijden. De iSwipe-therapie lokaliseert de plaats waar je gedachten de slechte ervaring hebben opgeslagen en tracht die met een doelgerichte swipe weg te vegen. Daarin ligt ook het verschil met andere therapievormen: Hudsons methode concentreert zich op het probleem en niet op de achterliggende redenen. Met deze techniek zouden burn-outs niet alleen behandeld maar zelfs vermeden kunnen worden.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.