Nieuws Antwerpen Britse optiekgigant Specsavers landt in Wijnegem

Britse optiekgigant Specsavers landt in Wijnegem

specsavers in Wijnegem specsavers in Wijnegem

Britse optiekgigant Specsavers landt in Wijnegem

WIJNEGEM – Wijnegem krijgt als eerste shoppingcenter in ons land de primeur van een Specsavers winkel. De bekende Britse optiekketen opende er zijn twee winkel na die van Mortsel eind vorig jaar. Later dit jaar staat in de regio Antwerpen de opening van een derde winkel gepland.

Specsavers is tot op vandaag een familiebedrijf uit Groot-Brittannië dat in 1984 opgericht werd door het echtpaar Doug en Mary Perkins. Zelf optometristen, maakten zij het vanaf de opening van de eerste Specsaverswinkel tot hun missie om levens te veranderen door een beter zicht aan te bieden voor iedereen en dit met dezelfde service, zorg en prijs-kwaliteit als bij zelfstandige opticiens. Enkele jaren later startten zij deze missie ook met hoorzorg.

Specsavers breidt uit naar Antwerpen als logisch verlengstuk van Nederland, waar de keten al langer een flink marktaandeel wist te verwerven. De klant krijgt in de winkel de optie om de bril te bestellen zodat die thuis geleverd wordt. Dat is vooral voor bezoekers die verder wonen een handige optie.

specsavers in Wijnegem

Succesverhaal

De Belgen vonden op korte tijd de weg naar Specsavers dankzij de recent geopende winkel in Mortsel. De verwachting is dat ook de Wijnegemse vestiging een grote toeloop zal kennen. Ook de Belgische website draagt bij aan dit succes. Specsavers investeerde de voorbije jaren fors in de digitalisering van zowel haar assortimenten monturen en lenzen, alsook de dienstverlening die ermee gepaard gaat. Zo wil de optiekketen een unieke en kwalitatieve klantervaring bieden die zowel digitaal als fysiek in de winkels identiek is.

LEES OOK. Britse brillengigant opent eerste Belgische winkel in Mortsel

“Onze winkel in Wijnegem Shoppingcenter zorgt er voor dat een breed publiek ons stijlvol en kwalitatief aanbod kan ontdekken. Onze grootste troef is onze gepersonaliseerde en laagdrempelige aanpak. Dat die aanpak werkt, blijkt uit de klantenfeedback. De klantentevredenheid krijgt een score van maar liefst 9.8 op 10, wat bijzonder hoog is. Specsavers slaat duidelijk aan in België en steeds meer mensen vinden de weg naar onze winkelpunten”, aldus Remon Broekhaar van Specsavers.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.