Nieuws Antwerpen Brusselse ontwerpster opent haar eerste winkel in Antwerpen

Brusselse ontwerpster opent haar eerste winkel in Antwerpen

Brusselse ontwerpster opent haar eerste winkel in Antwerpen

clio-goldbrenner_shopClio Goldbrenner is een jonge Belgische designer die al 5 jaar handtassen en lederwaren ontwerpt in haar Brusselse atelier. Zij koos  Steenhouwersvest 63 in het Antwerps modekwartier als locatie voor haar eerste flagship store, die twee weken geleden opende.

Interieurarchitect Lionel Jadot, die al tekende voor de renovatie van het Jam Hotel in Brussel, bedacht het winkelconcept voor de inrichting van Clio’s eerste emblematische boetiek. Het is een gezellige ontmoetingsplek met een feminiene toets waar design centraal staat. De boetiek huisvest ook een atelier waar stukken gepersonaliseerd kunnen worden.

In deze winkel van 70 m2 kun je al Clio Goldbrenners lente-zomer collectie 2017 bekijken. De modellen zijn geïnspireerd op vrouwen van elke leeftijd en elke afkomst.
Het model Clio, een grote, ruime tas in verschillende ledersoorten en kleuren met geraffineerde details, is het boegbeeld van het merk.
Elk model in de handtassencollectie draagt trouwens de naam van een muze of Griekse god. In de Griekse mythologie betekent ‘Clio’ immers ‘de muze van de geschiedenis’.

Zelf een jonge moeder, bedacht Clio de ideale tas voor de werkende mama. Haar ‘Mommy Bag’ is een trendy en praktische tas met verschillende opbergvakken, een plooibaar verschoonmatje en verschillende kleine details die elke moeder in vervoering brengt.
Naast handtassen toont de ontwerpster in de winkel ook haar nieuwe sneaker collectie.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.