Nieuws Antwerpen BTV kiest voor kantoren aan de nieuwe Noorderlijn in Antwerpen

BTV kiest voor kantoren aan de nieuwe Noorderlijn in Antwerpen

BTV kiest voor kantoren aan de nieuwe Noorderlijn in Antwerpen

Technisch controleorganisme BTV ruilt zijn kantoor op het Antwerpse Zuid in voor een nieuw kantoor van 551 m² aan de Noorderlaan 109, tegenover de gloednieuwe tramhalte en Park & Ride ‘Luchtbal’. De ligging en bereikbaarheid liggen aan de basis van deze keuze.

Vanaf 1 augustus 2017 zal BTV op de nieuwe vestiging operationeel zijn: “Een ideale timing, nu tram 6 over de nieuwe sporen rijdt. Bij het einde van de werken wordt tram 1 hieraan toegevoegd ”, aldus vastgoedkantoor JLL dat de verhuring namens de privé eigenaar begeleidde.

Naast de pendelaars per openbaar vervoer wordt er ook sterk rekening gehouden met diegenen die per auto komen. Vlot parkeren kan in de omgeving; ofwel op de ruime privatieve parking van het kantoorgebouw ofwel op de toekomstige Park & Ride die plaats voorziet voor 1.700 wagens. In de tussentijd zal er een tijdelijke Park & Ride voor ongeveer 100 wagens voorzien worden. Deze zal samen met de indienstneming van de nieuwe tramhalte opengesteld worden tegen de zomer van 2019.

In het gebouw blijft nog 1.500 m² beschikbaar.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.