Nieuws Antwerpen Burgemeester vroeg uit de veren voor heropening fitness David Lloyd Antwerp

Burgemeester vroeg uit de veren voor heropening fitness David Lloyd Antwerp

Burgemeester vroeg uit de veren voor heropening fitness David Lloyd Antwerp

Een vroege heropening rond middernacht kon door het vernieuwd protocol niet, maar David Lloyd Antwerp was er als de kippen bij nu vanaf 9 juni er weer binnen gesport mag worden in de fitnesscentra. Om 5u30 opende de club in Edegem de deuren voor een heuse sportmarathon. Burgemeester Koen Metsu was als eerste van de partij. “Het doet ontzettend veel deugd om hier weer aan de slag te kunnen. Ik ben altijd blijven lopen en ook mijn thaibox trainingen onderhield ik wel. Maar qua spieren? Dat is helemaal van nul beginnen”, bekende Metsu.

“Wij hebben onze club members enorm gemist. Het buitensporten in bubbels is fijn, maar we zijn ontzettend blij dat we iedereen ook weer binnen mogen ontvangen”, vertelt Sigal Rabinovitz, General Manager van David Lloyd Antwerp. “De honger bij de leden is groot. We werden overspoeld met vragen over wanneer ze terug mochten komen. Sowieso gaan we er – net zoals we altijd al deden – alles aan doen om het sporten in de veiligste omstandigheden te laten gebeuren. We investeerden onder meer, ook al is dat niet verplicht, in een innoverende technologie om de lucht in onze fitness constant te desinfecteren en zo zuiver mogelijk te houden. En verder kijken trainers en medewerkers er nauwgezet op toe dat de coronaregels strikt worden nageleefd.”

Het wordt een lange eerste dag, want de deuren van David Lloyd Antwerp zijn nog tot 22u30 geopend voor een uitgebreide sportmarathon met: begeleide fitness sessies, groepslessen, dj’s die feestelijke beats komen draaien, health checks, een Battle Box Cup, … .

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.