velocitas-holistic-business-development-logo

Business Angels Netwerk Vlaanderen tekent partnership met Velocitas

velocitas-holistic-business-development-logoBusiness Angels Netwerk Vlaanderen (BAN Vlaanderen) en Velocitas uit Wilrijk bundelen hun krachten om samen ondernemingen in Vlaanderen te helpen opstarten en groeien. Velocitas begeleidt bedrijven, van KMO's tot multinationals om zich verder te ontwikkelen.
BAN Vlaanderen kan bogen op een uitgebreid netwerk van investeerders en marktexperten. Het business angels-netwerk slaat nu de handen in elkaar met Velocitas dat zich toelegt op marktontwikkeling.  Zo wordt de expertise van BAN Vlaanderen  gekoppeld aan  marktanalyse en strategische ondersteuning wat de kernactiviteit is van Velocitas.

Meer concreet zal Velocitas de kosten van marktontwikkeling in kaart brengen en nagaan wat het zakelijk potentieel en de groeimogelijkheden van de klant zijn.  Enkele klanten zijn Involved-it en Bubka.

Reginald Vossen, algemeen directeur BAN Vlaanderen legt uit: "Ondernemers hebben nood aan een netwerk dat hen zowel in contact brengt met ervaren investeerders als met strategische adviseurs. We hebben gezien dat deze behoefte alleen maar sterker wordt en we willen daar als organisatie graag op inspelen. Die betrachting brengt BAN Vlaanderen en Velocitas samen in een partnership".

Sebastiaan De Block, Business Developer Velocitas, zegt: "Onze expertise, samen met het netwerk van BAN Vlaanderen, bieden zowel starters als ervaren ondernemers een schat aan kennis, strategische en financiële ondersteuning".

Over Velocitas (www.velocitas-group.com)

Velocitas is gespecialiseerd in business development.

Over BAN Vlaanderen (www.ban.be)

BAN Vlaanderen vzw is een platform waar kapitaalzoekende ondernemers en privé-investeerders elkaar vinden om via kapitaalinbreng en kennisoverdracht die ondernemers verder te begeleiden in hun ontwikkeling.