Nieuws Antwerpen Businessclub B19 Antwerp ziet het levenslicht

Businessclub B19 Antwerp ziet het levenslicht

Businessclub B19 Antwerp ziet het levenslicht

b19In Antwerpen wordt op 16 november e.k. de businessclub B19 Antwerp boven de doopvont gehouden. Het wordt de derde afdeling in zijn soort, na die van Ukkel, met meer dan 800 leden op drie jaar tijd en Luik, dat eerder dit jaar opende. B19 Antwerp gaat van start  in het hotel- en congrescentrum Ter Elst in Edegem. Gastspreker is Christian Van Thillo, CEO van de Persgroep.

B19 Antwerp richt zich tot CEO’s, zaakvoerders en directieleden van KMO’s die elkaar op regelmatig tijdstip ontmoeten tijdens een ontbijt- of after work sessie.

Tijdens die ochtend- of avondsessie zal een prominente spreker uit de economische-, financiële-, sport-, politieke-, medische- of artistieke wereld een hedendaags onderwerp  bespreken. Dit zijn geen saaie vormelijke uiteenzettingen, maar vraaggesprekken met een journalist of ervaren moderator, waarbij de inspraak van het publiek bepalend is.

Naast Christian Van Thillo, staan ook Koen Metzu (Onderzoekcel Terreur), Jo Goossens (Vermogensbeheer), Robert Gordon (Gevolgen verkiezingen in USA), Eric Van Walle (Toekomst Kernenergie), Chris Cotteleer (Lessen van het lopen van de Marathon in 7 continenten), Ian Gallienne (Financieel debat), Bernard Gustin (Brussels Airlines een jaar na de aanslagen) , Sihame El Kaouakibi (Believe in de nieuwe generatie), Dominique Leroy (Een vrouw aan het roer van Proximus) en Marcel Buelens (Antwerp Airport in volle expansie) op de agenda. D

Aan het hoofd van B19 Antwerp staat een vierkoppig managementteam: Steve Engels, Tom Hendrickx, Freddy Arnauts en Mark Van Hove.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.