Nieuws Antwerpen Café Local opnieuw geopend

Café Local opnieuw geopend

Café Local opnieuw geopend

Omwille van de coronacrisis draait de evenementensector al een hele tijd op een laag pitje. Als alternatief voor de festiviteiten nemen streamings en digitale events dan ook meer en meer de bovenhand. Ook Café Local op het Antwerpse Zuid gooit het nu over die boeg. De gekende eventlocatie wordt nu tijdelijk omgetoverd tot Studio Local, waar professionele streamings kunnen doorgaan.

Studio Local biedt bij haar start meteen 5 settings aan om een online of hybride event live te streamen.

“Studio Sympa, Studio Foro, Bar Local, Fiesta Local en Verde Local kunnen worden afgehuurd”, vertelt Jan de Wieuw van Café Local. “Op het gekende hoofdpodium beland je in een cosy setting of start je het volgende nummer van je online DJ-set. Aan de gezellige bar geef je bijvoorbeeld een cocktailworkshop of ook een interview is daar mogelijk, zoals we kennen van de Late Night Shows op televisie.”

L&L Stage Service staat in voor de technische ondersteuning van de evenementen. Onder meer beeld, licht, geluid en streaming wordt door hen verzorgd.

Publiek

“Gezien de grootte van Café Local is er ook de mogelijkheid om coronaproof publiek in beeld brengen in bijzaal Zellige of op het balkon kan je perfect extra’s plaatsen als een workshop of een interview vanuit de backstage”, besluit de Wieuw.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.