Nieuws Antwerpen Callant lijft Antwerpse DPS Verzekeringen van Bert De Paep in

Callant lijft Antwerpse DPS Verzekeringen van Bert De Paep in

Bert De Paep.

Callant lijft Antwerpse DPS Verzekeringen van Bert De Paep in

Callant Verzekeringen vergroot zijn belang en impact in de Antwerpse regio met de overname van DPS Verzekeringen. Het bedrijf van Bert De Paep wordt geïntegreerd in het kantoor van Callant Antwerpen aan de Frankrijklei. DPS Verzekeringen is de 20ste verzekeringsmakelaar die opgaat in de groep Callant Insurance & Financial Advice, dat volgend jaar zijn 30 jaar bestaan viert en zijn positie in de top 10 van Belgische makelaars verstevigt.

Sinds de oprichting van De Paep bvba in 1979 groeide DPS Verzekeringen nv onder leiding van Bert De Paep uit tot een toonaangevende verzekeringsmakelaar in de Antwerpse regio. DPS staat dan ook voor De Paep Services. DPS Verzekeringen nam in de loop der jaren zelf verschillende verzekeringsmakelaars over waardoor het kantoor zich steeds meer toelegde op het verzekeren van kmo’s.

Met Callant Verzekeringen als overnemer blijft het familiale karakter van DPS Verzekeringen overeind waar bedrijfscultuur centraal staat. Zowel Bert De Paep als zijn volledige team van medewerkers blijven actief aan boord. Bert De Paep is alom bekend in de verzekeringssector en schreef de boeken ‘Mijn gezin goed verzekerd?!’ en ‘Mijn Bedrijf goed verzekerd?!’.

Peter Callant is in 1991 gestart met Callant Verzekeringen. De verzekeringsmakelaar rekent op een team van meer dan 120 medewerkers, die verspreid zitten over de kantoren in Oostkamp, Antwerpen en Geel.

Reageer op dit bericht

Reacties

LEO S. 2021-01-28 09:29:24

van harte succes gewenst!

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.