CarolineAnseeuw

Caroline Anseeuw van 365 Smiles geeft in boek tips om thuis te daten

Daten tijdens een pandemie, het is niet simpel. Dat ondervond ook Caroline Anseeuw, zaakvoerder van het Antwerpse 365 Smiles. De schrijfster en gelukscoach – enkele jaren geleden uitgeroepen tot meest beloftevolle ondernemer - werd genoodzaakt om de dates met haar partner binnenshuis te organiseren. Ze schreef er een boek over. “Mijn boek richt zich tot koppels die elkaar nog graag zien, maar terug wat meer 'vonken' willen”, vertelt ze.

In ‘De magie van onvergetelijke dates thuis’ geeft Caroline Anseeuw advies voor dates binnen de muren van je eigen huis. Koppels die elkaar al langer kennen, gaan vaak minder uit. De pandemie maakte het er ook niet beter op. Caroline schrijft uit haar persoonlijke ervaringen en hoopt koppels te helpen met haar tips en tricks.

“Mijn eerste relatie liep stuk omdat we uit elkaar waren  gegroeid. In mijn volgende relatie wilde ik het heel anders aanpakken, maar na een mooie verliefdheidsperiode kwam de sleur alweer om de hoek kijken”, vertelt ze. “Mijn partner en ik voerden dan een ‘datenight’ in: meteen een succes. Toen corona hier een stokje voor stak, besloten we om onze dates thuis voort te zetten: om de twee weken telkens met een ander thema. Die thema’s staan nu in mijn boek.”

Caroline Anseeuw is geen onbekende in de ondernemerswereld. In 2014, toen nog als zaakvoerder van LEDsky, werd ze nog verkozen tot meest beloftevolle ondernemer van de provincie Antwerpen door Markant, UNIZO en het Agentschap Ondernemen. In 2020 besloot ze haar missie te volgen, namelijk mensen inspireren naar meer positieve energie. Dat doet ze via haar blog 365 Smiles.