Nieuws Antwerpen Carpe Clinic trekt naar nieuwe vestiging op Nieuwe Zuid

Carpe Clinic trekt naar nieuwe vestiging op Nieuwe Zuid

Carpe Clinic trekt naar nieuwe vestiging op Nieuwe Zuid

ANTWERPEN – Esthetisch centrum voor gelaat, lichaam en haar Carpe Clinic opent een nieuwe vestiging op het Antwerpse Nieuwe Zuid. De kliniek in de Jos Smolderenstraat staat onder leiding van dokter Ingrid van Riet en dokter Solange Lintermans. Met nieuwe technologieën en samenwerkingen legt de vestiging meer dan ooit nadruk op het ‘back to nature’ concept.

Nadat het Antwerpse schoonheidscentrum vorig jaar zijn team hervormde, verhuist het nu ook van de Jan Van Rijswijcklaan naar een gloednieuwe vestiging op het Nieuwe Zuid. In de nieuwe kliniek opteert het team voor een back to nature concept. Zo willen ze streven naar een zo natuurlijk mogelijk schoonheidsbeeld met elke behandeling. Ook het interieur weerspiegelt deze visie met het gebruik van natuurlijke materialen zoals moeraseik, leder en natuursteen. Het project omslaat in totaal zo’n 1.000 m² en ook lokale galerijhouder Sofie van de Velde werd erbij betrokken.

Totaalaanpak voor de huid

Carpe Clinic staat bekend voor het gebruik van bloedonderzoeken tijdens de zoektocht naar een gepersonaliseerde huidbehandeling. De kliniek onderzoekt door middel van maandelijkse bloedonderzoeken welke voedingstekorten er bij de patiënt aanwezig zijn. Die worden dan, waar nodig, aangevuld met voedingssupplementen.

Met de verhuis zullen ook een aantal technologische nieuwigheden toegevoegd worden aan het repertoire van Carpe Clinic. Zo zullen klanten er voortaan onder meer kunnen genieten van behandelingen met echografieën, IPL-systemen (intense pulsed light) en laserbehandelingen tegen melasma.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.