Nieuws Antwerpen Cas Vos zoekt bijkomend personeel

Cas Vos zoekt bijkomend personeel

Cas Vos zoekt bijkomend personeel

casHet grondwerkenbedrijf Cas Vos zoekt dringend extra technici. Cas Vos werkt mee aan De Grote Netwerf van Telenet en zet daartoe technici in die oa. thuis bij de gebruikers de internetinstallatie moeten controleren.

Cas Vos uit Sint Niklaas stelt vandaag zo’n 300 mensen tewerk in de aanleg van infrastructuurleidingen zoals water, gas, elektriciteit en glasvezeltoepassingen. Het bedrijf werd destijds in 2003 opgezet in Gent maar verhuisde onderhand naar Sint Niklaas.

In functie van het contract met Telenet is het bedrijf op zoek naar bijkomende technici. In een relatief gespannen markt is dit kennelijk niet makkelijk. “Wij stellen in dit opzicht geen specifieke studievereisten”, zegt Marc Alen. “Ervaring is een factor die we graag in aanmerking nemen. Overigens bieden wij een interne opleiding aan waarin we onze ervaren vaklui mee engageren.”

Telenet is aan een systematische uitbreiding van zijn glasvezelnetwerk toe. In het kader van De Grote Netwerf worden 24 ploegen van tien man ingezet die oa. thuis aanbellen bij de klanten. Met het hele project is een investering gemoeid van zo’n 500 miljoen euro. Het doel daarbij is de klanten een sneller en tevens een beter netwerk aan te bieden. De installateurs staan dan in voor de bekabeling en de aansluiting van telefonie, internet en digitale televisie.

Cas Vos werd daarbij samen met acht andere bedrijven geselecteerd om de klus als onderaannemer van Telenet uit te voeren.

Reageer op dit bericht

Sector
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.