Nieuws Antwerpen Cheops versterkt directieteam

Cheops versterkt directieteam

Cheops versterkt directieteam

CheopsIT-dienstenleverancier Cheops uit Edegem heeft zijn directieteam versterkt.   Mick Brekoo wordt Sales Director en Christophe Jacques Marketing Director. Met deze twee ervaren krachten erbij wil Cheops de fundamenten voor duurzame groei en betere klantenservice versterken. Cheops is een IT-dienstverlener voor kmo’s uit Edegem.

“De digitale transformatie doet veel bewegen bij Belgische bedrijven, die betrouwbare oplossingen zoeken op het vlak van cloud, security en mobiel werken,” zegt Christophe Vanmalleghem, Managing Director van Cheops. “We willen ons aanbod nog beter op de behoeftes van onze klanten en de markt afstemmen en onze diensten op de meest efficiënte manier tot bij de klanten brengen. Met de versterking op directieniveau via de tandem Mick en Christophe, zetten we daartoe een belangrijke strategische stap.”

Als Sales Director zal Mick Brekoo (43) samen met het salesteam de bestaande klantenrelaties verder uitbouwen en nieuwe opportuniteiten aanboren. Mick Brekoo behartigde sinds een goed jaar business development bij Cheops. Hij heeft bijna 20 jaar ervaring in de sectoren verkoop en business development, als ondernemer en bij bedrijven als Randstad en Start People (USG).

Christophe Jacques (40) neemt als Marketing Director de verantwoordelijkheid over de marketingorganisatie. In die rol zal hij het strategisch marketingplan verder uitrollen. Met zijn 16 jaar marketingervaring bij ICT-bedrijven als EMC Corporation, CA Technologies en Sun Microsystems heeft hij een stevige bagage om Cheops in het digitale marketingtijdperk te gidsen.

“In de eerste jaarhelft groeide Cheops met meer dan 20 procent, wat opnieuw het resultaat is van blijvend vertrouwen van onze klanten. De bedrijfsstructuur die die duurzame groei moet dragen, is gedefinieerd. Het is aan de nieuwe sales en marketingdirectie om de nieuwe bedrijfsstructuur mee vorm te geven” besluit Christophe Vanmalleghem.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.