Nieuws Antwerpen Chinese Haier screent Antwerpse markt

Chinese Haier screent Antwerpse markt

Chinese Haier screent Antwerpse markt

haierWij zijn allicht nog niet helemaal klaar voor een Chinese wasmachine of een Chinese stofzuiger. De Chinese elektronicareus Haier werkt van zijn kant echter op een Europees offensief. Steden als Antwerpen en Brussel zouden daarbij als uitvalsbases gebruikt worden.

Haier is een Chinees merk dat vandaag nog 75% van zijn omzet realiseert in het Verre Oosten. Haier biedt zowat de hele range  aan elektrische toestellen aan. Van strijkijzers, koffiezetapparaten, vaatwassers, droogkasten, stofzuigers tot TV’s en smartphones. Het Chinese concern draait op volle toeren en kijkt voor zijn verdere expansie oa. naar Europa.

Een aantal toestellen van Haier zijn vandaag al te koop bij de Belgische keten Vanden Borre en bij enkele kleinere ketens. Haier is ook actief met een eigen webshop. Maar op het moment dat de Chinezen klaar menen te zijn voor een groot offensief komt het hele assortiment huishoudapparaten naar Antwerpen en Brussel.

We zijn nog niet klaar voor goedkope huishoudtoestellen? Zou kunnen. Alleen positioneert Haier zich duidelijk niet met goedkope prijzen maar wel degelijk met kwaliteit. Chinese kwaliteit allicht maar toch een stap in de richting van Europese kwaiteitsnormen. Zo met oa. een nieuw uitgedachte wasmachine met twee trommels….

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.