twee-beelden (3) Foto: Elixir d'Anvers

Chocolatier Goossens viert 160ste verjaardag van Elixir d’Anvers met Antwerpse Handjes met de bekende kruidenlikeur

De iconische Antwerpse handjes, oorspronkelijk ontwikkeld door Maître Chocolatier René Goossens, hebben een nieuw jasje gekregen dankzij zijn zoon Erik Goossens. Als eerbetoon aan het originele recept voegt Erik een eigentijdse twist toe door er Elixir d'Anvers Reserve toe te voegen.

De limited edition Antwerpse handjes hebben een buitenlaag van Belgische chocolade omhult met een kern van amandelpasta en de karakteristieke kruidensmaak van Elixir d'Anvers Reserve. De samensmelting brengt een eerbetoon aan de geschiedenis van zowel Chocolatier Goossens als Elixir d'Anvers.

De Antwerpse Handjes worden gemaakt met Elixir d'Anvers Reserve. De gestookte Elixir d’Anvers werd extra lang gerijpt op streng geselecteerde, kleine eikenhouten vaten. Chocolatier Erik Goossens, die de passie en het vakmanschap van zijn vader heeft overgenomen, zegt enthousiast: "Het is een eer om het originele recept van mijn vader nieuw leven in te blazen en te combineren met de unieke smaak van Elixir d'Anvers Reserve. We willen onze klanten blijven verrassen en zijn verheugd hen deze exclusieve lekkernij te presenteren ter gelegenheid van de 160ste verjaardag van Elixir d'Anvers."

De vernieuwde Antwerpse Handjes met Elixir d'Anvers Reserve zijn vanaf vrijdag 1 december verkrijgbaar bij Chocolatier Goossens, zowel in de winkel als online.

Foto: Elixir d’Anvers