Nieuws Antwerpen Christophe Haan versterkt Business Coaches Network

Christophe Haan versterkt Business Coaches Network

Christophe Haan versterkt Business Coaches Network

ANTWERPEN – Het Business Coaches Network, specialist in business coaching voor kmo’s, start-ups en groeibedrijven, heeft Christophe Haan als nieuwe Managing Director aangesteld. Hij volgt Boudewijn Dupont op die zich verder zal toespitsen op 3W en de strategische uitbouw van Smart Human Capital Group.

In 1996 startte Christophe Haan zijn loopbaan in de telecommunicatiesector en heeft sindsdien een ruime ervaring opgedaan in verschillende commerciële en leidinggevende functies in diverse sectoren. De voorbije jaren was Christophe Haan ook ceo van een accountancykantoor en heeft tijdens die opdracht veel contact gehad met kmo’s en starters.

Christophe Haan: “Met het leiden van enkele kmo’s heb ik zelf ondervonden wat het is om dagdagelijks met de activiteiten van je bedrijf bezig te zijn en snelle beslissingen te nemen, terwijl je soms behoefte hebt om bij iemand met kennis van zaken af te toetsen of je wel goed bezig bent als onderneming. Een klankbord, met andere woorden.”

Business Coaches Network wil ondernemers ondersteunen met doelgerichte individuele business coaching, het implementeren van een raad van advies of het uitvoeren van strategische oefeningen. “Heel wat ondernemers worden geconfronteerd met snelle veranderingen in hun sector door digitalisatie en automatisatie. Daarnaast zijn ze wel expert in hun activiteiten, maar beschikken zelf – en ook binnen hun bedrijf – vaak over minder kennis of ervaring op vlak van bijvoorbeeld sales, marketing, finance, social media, internationalisering, …”, aldus Christophe Haan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.