Cloud Group zet in op mobiel

ANTWERPEN – Cloud Group lanceert Cloud Mobile. Zakelijke gebruikers worden zo op mobiel vlak beter bereikbaar. Daarmee neemt de Antwerpse start-up, die zich specialiseert in cloud telefooncentrales voor bedrijven en organisaties, een sterkere positie in op de mobiele markt.

Telefonie voor de zakelijke markt is sinds dag één de hoofdfocus van Cloud Communications van de Cloud Group. Na de telefooncentrale in de cloud luidt het Antwerpse bedrijf ook Cloud Mobile in, waarmee het inzet op mobiele abonnementen.

“Vanuit onze klanten was er enorm veel vraag naar een mobiel aanbod. In lijn met het DNA van onze organisatie, gingen we niet zomaar overhaast de markt op met simkaarten. Het was voor ons cruciaal om extra business features aan te bieden tegen een zeer scherpe prijs”, aldus Mike Mol, sales director bij Cloud Group.

Totaalcommunicatie

Gevestigde tools van Cloud Communications worden nu beschikbaar op mobiele nummers. Het gaat onder meer om callback to e-mail, voicemail to e-mail, forward to colleague, keuzemenu, personal assistant, enzoverder. Die vangen inkomende oproepen efficiënt op.

“Deze uitbreiding is een logische volgende stap in de richting van totaalcommunicatie voor de klant. We spelen in op de noden van de moderne professional die flexibiliteit, gebruiksgemak en kostenefficiëntie wil”, klinkt het.