Nieuws Antwerpen Club Cabane zet in op populaire padel

Club Cabane zet in op populaire padel

Club Cabane zet in op populaire padel

Padel is één van de snelst groeiende sporten van de afgelopen jaren. Eind 2016 waren er met moeite 19 velden in heel Vlaanderen, vandaag gaan we richting de 600. Ook de omvangrijke site van Club Cabane naast de jachthaven op de Antwerpse Linkeroever telt sinds kort drie padelterreinen.

Lidgeld betalen is niet nodig om een potje te komen spelen aan de oevers van de Schelde.

Wim Van der Borght, eigenaar van Club Cabane, licht toe: “In deze bijzondere tijden hebben we de grote uitdaging om onszelf heruit te vinden. En daarom gaan we terug naar de historiek van Club Cabane. Wist je dat gedurende meer dan 30 jaar op deze site een tennisclub van actief was ? Eveneens met drie terreinen. Sport en recreatie was hier dus historisch altijd al aanwezig. We moderniseren dat nu met het hippe Padel. ‘Padellen’ met zicht op de schelde en de skyline van Antwerpen. Mooier kan het haast niet.”

Geen lidgeld nodig

Padel Club Cabane is een pay-and-play-organisatie. Elke sportieveling kan komen sporten zonder lidmaatschap of wachtlijsten en dat op het moment dat het hem of haar perfect uitkomt. Een baan reserveren kan even snel als makkelijk met Playtomic, een applicatie speciaal ontwikkeld voor padelspelers.

De club op Linkeroever zal zeven dagen op zeven geopend zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.