The Oval Office Team Het 20-koppige team van The Oval Office.

Communicatiebureau The Oval Office breidt uit naar Duitsland

Het experience-driven communicatiebureau The Oval Office en het Duitse bureau STAGG & FRIENDS slaan de handen in elkaar. Door de fusie ontstaat een van de grootste bureaus voor experience-driven communicatie in Europa met een team van meer dan 130 experten en kantoren in Antwerpen, Amsterdam, Brussel, Düsseldorf en Parijs.

Lees ook: Communicatiebureau The Oval Office start met nieuw leadership team om innovatieplan waar te maken

In september stelde The Oval Office een nieuw leadership​ team aan in België met Jeroen Rigole aan het hoofd als Managing Director. Dit markeerde de eerste fase van een strategisch innovatieplan dat het bureau in de loop van één jaar volledig zal vernieuwen. De tweede fase, de overname van STAGG & FRIENDS, is een nieuwe stap voorwaarts.

STAGG & FRIENDS creëert en implementeert bedrijfsevents, merkactivatie's, leer- en ontwikkelingsprogramma’s en live communicatiecampagnes. Het team telt 30 experten. Het ontving meer dan 80 internationale prijzen voor campagnes voor onder andere Volkswagen, Henkel, ada, Mercedes Benz, got2b, Porsche en Powerbar.

"Dankzij deze fusie creëren we een belangrijke toegevoegde waarde voor onze werknemers, ons bureau en voor onze klanten", zegt CEO van The Oval Office Wouter Boits. "We kunnen onze klanten nu immers op eenzelfde efficiënte manier bedienen in verschillende Europese markten. Ik kijk uit naar een geweldige Europese toekomst.”

Adone Kheirallah en Tim Cremer blijven samen het management van STAGG & FRIENDS op zich nemen. Ze worden vergezeld door Jean-François Molitor, CFO van The Oval Office. Adone Kheirallah neemt ook plaats in het bestuur van The Oval Office. "Al sinds onze oprichting in 2003 zijn we actief in het buitenland en werken we stapsgewijs aan een verdere uitbreiding van onze activiteiten in Europa", zegt Adone Kheirallah. "The Oval Office is de perfecte partner waarmee we samen deze strategie kunnen versnellen. Daar kijken we naar uit."