Contactlens Studio

Contactlens Studio viert 30ste verjaardag

Antwerpse onderneemsters Ann Pyck en Kathleen Helsen vieren dit jaar de 30ste verjaardag van hun Contactlens Studio. Met hun onderneming zetten ze zich al drie decennia in voor contactlenzen met persoonlijke aanpak.

De afgelopen dertig jaar waren ze gevestigd op verschillende locaties in de Antwerpse binnenstad. Nu zitten ze nog steeds in het stadscentrum, met hun vaak vlak bij de Bourla Schouwburg.

“Als echte Antwerpenaars vinden we het fijn om midden in de stad te zitten”, vertelt oprichtster Ann. “Antwerpen heeft een grote aantrekkingskracht en ook de mengelmoes van verschillende culturen en stijlen vinden we belangrijk. Die spreekt ons aan.”

“Daarnaast zijn we blij dat de binnenstad autoluw is", gaat mede-oprichtster Kathleen verder. "We bieden onze klanten parking aan, maar merken dat ze vaak kiezen voor alternatief vervoer zoals de fiets of de tram. Dat past perfect in onze duurzame visie. Want ook verpakkingen recycleren we.”

Cadeautjes en goede doelen 

Ann en Kathleen vieren de 30ste verjaardag van Contactlens Studio met een cadeautje voor hun vaste klanten. De eerste 200 klanten die al meer dan 25 jaar over de vloer komen, worden in de bloemetjes gezet met chocolade, alle klanten krijgen een fietshoes mee. Op die manier wil het duo ook de fiets als vervoersmiddel promoten.

Tot slot zamelen ze geld in voor De Markgrave, een goed doel dat zich inzet voor blinden en slechtzienden. Ook de rest van het jaar staan er nog acties gepland om hun verjaardag te vieren.