Nieuws Antwerpen Copus Group neemt Smart Solutions over

Copus Group neemt Smart Solutions over

Copus Group neemt Smart Solutions over

Smart Solutions zal voortaan deel uitmaken van de Antwerpse Copus Group, specialist in HR-dienstverlening met een 100-tal kantoren in België en Duitsland. Binnen deze groep zal Smart Solutions, dat een kantoor in Kontich heeft, zijn projectsourcing-activiteit verder kunnen ontwikkelen.

Met de overname van Smart Solutions diversifieert Copus zijn activiteiten en kan de groep naast uitzendwerk ook oplossingen bieden aan bedrijven die vragen om welbepaalde expertise van hoger opgeleide profielen. Smart Solutions telt een aantal grote, ook beursgenoteerde bedrijven als klanten. Daarnaast bestaat een belangrijk deel van de portefeuille uit kmo’s.

Waardevolle aanvulling

Door de overname heeft Copus ook toegang tot een breder en meer divers potentieel aan talent. Uitzendkrachten en externe medewerkers van de groep zullen bij een groter aantal bedrijven tewerk kunnen worden gesteld, zij krijgen een bredere ingang tot de arbeidsmarkt.

Anke Ulens, ceo van Copus Group: “Smart Solutions en al het talent in het bedrijf is voor onze groep een heel waardevolle aanvulling. Met deze overname zetten we een strategische stap in ons groeitraject, en doen we een belangrijke uitbreiding van ons dienstenaanbod.”

De ceo van Smart Solutions, Frederick Verhelst, behoudt zijn functie en blijft aandeelhouder. “Ik ben erg blij met dit partnerschap. Voor Smart Solutions is het interessant om deel uit te maken van een grotere groep waar we bovendien ruimte krijgen om de projectsourcing-activiteit verder te ontwikkelen onder het bestaande merk. We hebben dezelfde ambitie om arbeidskrachten en klanten perfect op elkaar te laten aansluiten, met aandacht voor persoonlijk contact. Ik kijk er echt naar uit om samen met Copus Group samen te werken, te ondernemen en te groeien.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.