Nieuws Antwerpen Coronamaatregelen doen sport- en voedingsstudio BIBI bijna de das om

Coronamaatregelen doen sport- en voedingsstudio BIBI bijna de das om

Coronamaatregelen doen sport- en voedingsstudio BIBI bijna de das om

ANTWERPEN – Midden in de gezondheidscrisis openden Hellen Dobbeleers en Katrien Sas de deuren van BIBI Antwerpen, een sport- en voedingsstudio waar de vrouw centraal staat. Een derde sluiting in vijf maanden tijd, ten gevolge van de nieuwe coronamaatregelen, zou wel eens einde verhaal kunnen betekenen voor de jonge ondernemers. Via een online aanbod willen ze komende periode hun droom in leven houden.

De fysieke deuren moeten ze opnieuw sluiten maar de virtuele gooien ze terug wagenwijd open. Door de nieuwe coronamaatregelen bieden Hellen Dobbeleers (diëtiste) en Katrien Sas (personal trainer), oprichters van BIBI, hun sport- en voedingscoaching voorlopig volledig online aan. Ook na een derde sluiting in vijf maanden tijd, die BIBI bijna de das om doet, blijft de doelstelling van de jonge sport- en voedingsstudio dezelfde: vrouwen een hapklare gezonde levensstijl aanbieden.

“Gezond leven mag geen onoverkomelijke uitdaging zijn, want dan komt er nooit iets van in huis. Zonder intimiderende fitnessinstructeurs of een miljoen strakke regeltjes zijn we er voor alle vrouwen, die graag vrije tijd overhouden om een beetje van het leven te profiteren”, vertellen de oprichters van BIBI.

Net zoals veel andere (jonge) ondernemers willen Hellen en Katrien doormiddel van veerkrachtigheid de gezondheidscrisis overleven. Via online workshops over voeding en toegankelijke sportsessies in videocalls hopen ze hun droom levende te houden zodat ze binnenkort de deuren van hun studio op het Antwerpse klapdorp opnieuw kunnen heropenen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Dossier
Gemeente

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.