Nieuws Antwerpen Cosy Lounge brengt totaalconcept voor tuinen

Cosy Lounge brengt totaalconcept voor tuinen

Cosy Lounge brengt totaalconcept voor tuinen

cosyZe had eerder al een carrière opgebouwd bij Katoen Natie. Kennelijk heeft de ondernemingsgeest van Fernand Huts haar daar sterk geïnspireerd. Ze liet haar job bij het havenbedrijf immers in 2013 staan om de firma Resigrass over te nemen. Sinds kort heeft ze nog een tweede zaak opgestart: Cosy Lounge.

“Het pand waarin Resigrass gevestigd is, had nog heel wat ruimte die onbenut bleef. Daar wilde ik absoluut iets mee doen”, zegt Annemie Baeyaert. “In dezelfde filosofie van kunstgras gaan we met Cosy Lounge dieper in op het concept van een onderhoudsarme, duurzame tuin die er altijd mooi uitziet en zeer weinig onderhoud vraagt.”

Cosy Lounge brengt een totaalconcept voor buitenkamers op de markt. Naast de buitenkamer of overkapping zelf, worden ook design tuinmeubels en decoratie verkocht.

Annemie Baeyaert: “Al onze producten bestaan uit oersterke, duurzame materialen zodat er amper onderhoud nodig is. Met onze buitenlounges scheppen we voor onze klanten een oase van gezelligheid in de eigen tuin, waar ze het hele jaar door kunnen genieten en er niet te veel in moet werken.”

In haar zoektocht naar de materialen en collecties kwam Annemie uit bij de  collectie van de Nederlandse topdesigner Jan de Bouvrie en het bekende decoratiemerk Pottery Pots. Annemie: “Beide merken en hun materialen passen perfect in onze visie. We brengen van beide labels een selecte lijn uit en zijn daarvan de exclusieve verdelers in België en Luxemburg.”

De showtuin in Ekeren is de plek waar klanten alle producten kunnen bekijken, maar het bedrijf koos ook onmiddellijk voor een sterke digitale poot. Annemie: “We lanceerden deze week onze gloednieuwe website en webshop zodat klanten ons ook online steeds kunnen vinden en zich kunnen laten inspireren door onze visie.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.